AJÁNLATADÁS FOLYAMATA

Ajánlatadás folyamata ipari generálkivitelezés, családi és társasházak kivitelezése esetén.

Hogyan készül egy árajánlat?

Egy kivitelezés sikeressége a tervezőasztalnál dől el! Az Air Plastic Kft csapata hisz abban, hogy rejtett költségek nélküli, valós árajánlatot abban az esetben tud adni, ha a következő feltételek teljesülnek:

 • Személyes kapcsolat a megrendelővel
  A személyesen ismeretség, kommunikáció rendkívül fontos, hiszen sok múlik a kölcsönös bizalmon, hogy jól értsük egymást, az elvárások egyértelműek, a célok pedig közösek legyenek.
 • A kivitelezés helyszínét bejárjuk, felmérjük és megismerjük
  A személyes kapcsolaton túl, a helyszínt is meg kell ismernünk, hogy megbizonyosodjunk az esetleges kihívásokról, buktatókról, amikre az ajánlatunkban külön ki tudunk térni.
 • Teljes tervdokumentáció ellenőrzés
  Pontos árakat és határidőket vállalni akkor tudunk vállalni, hogy ha szakembereink rendelkezésére állnak az alábbi tervek:

Milyen tervek szükségesek egy pontos árajánlat készítéshez?

 1. építész kiviteli terv (alaprajzok (szintenként plusz tető alaprajz); több irányú metszet (minimum 2-2db ); homlokzati nézetek; műszaki leírás; részlet tervek; csomóponti rajzok; rétegrendi kiírások; konszignációk (lakatos szerkezetek, homlokzati és beltéri nyílászárók, egyéb asztalos konszignáció)
 2. statikai kiviteli terv és műszaki leírás (alapozás, vasbeton szerkezetek, födém szerkezet tervek; zsaluzási tervek; vasalási tervek; vas konszignáció; magastető esetén fedélszél terv)
 3. épületgépészeti kiviteli terv
 4. villamos kiviteli terv
 5. árazatlan költségvetési kiírások (építészet, statika, gépészet, elektromosság)

Azért nézzük át aprólékosan ezeket a terveket, mert változtatásnak és improvizálásnak a kivitelezés során már nincs helye. Rendszerszinten át kell látnunk a terveket, az esetleges hiányosságoknak a munkálatok elkezdése előtt ki kell derülni, így kerülhető el a csúszás.

Árajánlatot adunk

A pontos árajánlat adása az egyik legfontosabb dolog az építkezés vagy felújítás megkezdése előtt.
Az első körben (ha új ipari létesítmény, családi- vagy társasház építéséről van szó) ajánlatunkban a műszaki tartalmat árazzuk be, ami az árazatlan költségvetési kiírásban szerepel. Ez egy szakkivitelező által készített részletes táblázat, melyben szerepelnek a megvalósítani kívánt tételek (amik mindenképpen szükségesek a kivitelezéshez), valamint az ezekhez rendelt darabszám, anyagköltség és a munkadíj.

Azonban ha felújítás előtt állunk, és arra kérünk árajánlatot, akkor minden esetben egy előzetes helyszínbejárás után tudunk pontos árajánlatot és ütemtervet adni.

Cégünk számára kiemelten fontos, hogy megfelelő kommunikáció legyen a megrendelő, az egyes szakági kivitelező, egyéni igény esetén belsőépítész között, hogy áthidaljuk az esetleges problémákat, felmerülő kérdéseket és végül az ajánlatunk teljes körű legyen.

Az ajánlatadás költségétől (ipari projekt vagy több ezer m2 építése, felújítása esetén) szerződéskötés esetén eltekintünk.

Kérjen árajánlatot!

Kérdésével bátran forduljon kollégáinkhoz! 

Árajánlat kéréséhez töltse ki az “Ajánlatkérő kérdőívünket” és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot!  Kijelentem, hogy elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatót

  Elérhetőségek

  AIR PLASTIC Építőipari, Gépjárműjavító és Szolgáltató Kft.

  Cégnév: AIR PLASTIC Építőipari, Gépjárműjavító és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
  Székhely: 6758 Röszke, Szántó Kovács J. u. 53
  Cégbíróság: Szegedi Törvényszék Cégbírósága
  Cégjegyzékszám: 06-09-009258
  Adószám: 13281337-2-06

  Építőipari üzletág vezetője: Dr. Bohus Gergely
  E-mail: bohus.gergely@airplastic.hu
  Telefonszáma: +36305338419