Cégünk több mint tíz éves múltra tekint vissza. A teljesített megbízások során szerzett tapasztalataink vezettek el ahhoz a felismeréshez, hogy a folyamatos fejlődés mind az cég, mind a céget alkotó szakemberek számára a legfontosabb, hiszen ezáltal tudunk partnereink számára is folyamatosan új lehetőségeket és megoldásokat kínálni. Az Air Plastic Kft. jelenleg számos területen jelen van szakértelmével és profizmusával, de az évek során az egyik legfőbb tevékenysége az építőipari generálkivitelezés lett.

Csapatunk magasan képzett, okleveles építőipari szakemberkből áll, akik több mint 25 éves szakmai múltra tekintenek vissza. 

A generálkivitelezés mellett minden tevékenységünkben a folyamatos, magas minőséget biztosítjuk ügyfeleink számára, ezért csak képzett szakemberekkel és elsőrangú anyagokkal dolgozunk. De mindezek mellet a legfontosabb, hogy szolgáltatásainkat úgy alakítottuk ki, hogy az ember mindig elsőbbséget élvez, ezáltal gondos figyelmet szentelünk egy megrendelés kivitelezése során a megrendelő igényein túl a munka- és a környezetvédelemre is.

Vállaljuk:

  • építőipari generálkivitelezést
  • teljeskörű lakásfelújítást
  • építési projektek tervezését
  • épületgépészet tervezését és kivitelezését

Munkánkat jellemzik a következők:

 A problémamegoldást előtérbe helyezve a hatékony és színvonalas kivitelezés.
 Szakembereink teljesítményét, szakmai fejlődését annak támogatásával érjük el.
 Teljes felelősségvállalás az elvégzett munkára
 Kreativitás, kölcsönös megbecsülés és etikus viselkedés

Kérjen árajánlatot